Exoteriko Oy

Exoteriko Oy vuonna 1994 perustettu perheyritys, omistajinaan Leena ja Jorma Salminen. Jorma Salminen on julkisivujen korjaaja kolmannessa polvessa jatkaen isänsä Esko Salmisen ja isoisänsä Toivo Salmisen jalanjäljissä jo vuodesta 1977 kun aloitti kesätyöt maalipoikana isänsä maalausliikkeessä. Maalia ja laastia on siis roiskunut Salmisen suvussa jo 1920-luvulta lähtien. Tänäkin päivänä "suvun" ihmisiä on töissä yrityksessämme kolmessa polvessa.

Yrityksen ensimmäinen "toimisto" sijaitsi Salmisen perheen pienessä vaatehuoneessa josta Jorma sai luvan tyhjentää yhden hyllyn ensimmäistä tietokonetta ja muutamaa mappia varten. Yrityksen kalusto kulki mukana pienessä pakettiautossa kuten koko yrityksen henkilökuntakin. Sitkeällä työllä, kolhuista oppien ja muutaman onnenkantamoisen saattelemana yritys sai ilmaa siipiensä alle ja 2000-luvulle saavuttaessa Exoteriko Oy oli saavuttanut jo vakiintuneen aseman kilpailijoidensa joukossa.Tällä vuosituhannella Exoteriko Oy on monipuolistanut tarjontaansa kattamaan kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot julkisivujen korjaamiseen.

Nyt yli kaksivuosikymmentä toiminut yritys on varma ja luotettava kumppani, kokenut ammattilainen, valinta joka on helppo tehdä kun tarvitaan tekijää oman kiinteistön korjaamiseksi.

Pääkonttorimme sijaitsee Pöytyän Riihikoskella, Turusta n. 40 km Tampereen suuntaan. Aluetoimipisteet Turussa ja Espoossa helpottavat paikallista toimintaa.Toimialueemme on eteläinen Suomi, asiakkainamme pääasiassa taloyhtiöt. Johtotehtävissä työskentelee kymmenisen henkeä ja työmailla sesonkiaikoihin lähes 100 julkisivutöiden ammattilaista.Exoteriko Oy
Liiketie 1
21870 Riihikoski

Toimisto:
Puh. 02-244 04 26

Sähköposti:
exo@exoteriko.fi
etunimi.sukunimi@exoteriko.fi 

Työhakemukset:
tyopaikat@exoteriko.fi


Yhteistyökumppaniksi:
kumppaniksi@exoteriko.fi


Verkkolaskutustiedot:

Verkkolaskutusosoite: 003710033906

Verkkolaskutusoperaattori: Maventa

Välittäjätunnus: 003721291126
Paperiset laskut:

Exoteriko Oy

10033906

PL 100

80020 Kollektor ScanKaikki muu posti:
Exoteriko Oy
Liiketie 1
21870 Riihikoski